Dekorativne nalepke ali tapete?

 

Ste že naveličani vaših pustih in brezbarvnih sten? Bi jih želeli okrasiti, da bi postale bolj žive in bolj privlačne na pogled? Vaša rešitev se ponuja v tem članku in ne smete je zamuditi. Dekorativne nalepke ali tapete so prava rešitev za vas.  Dekorativne nalepke so namenjene popestritvi doma. Dodajanje svežega videza, ki vas bo spravljal v dobro voljo. Na trgu obstaja ogromno najrazličnejših modelov in oblik. Izbiramo lahko med:

 

Dnevni prostor Dnevna soba Predprostor Jedilnica

 

  • Velikim številom barvnih odtenkov
  • Preprosta montaža
  • Ne puščajo sledoiv na steni
  • Velikim številom oblik

Dekorativne nalepke

 

 

 Kopalnica Kuhinjska miza Otroška soba Soba

 

Dekorativne nalepke bodo prav gotovo navdušile vaše najmlajše, saj bodo lahko izbirali med junaki njihovih risanih serij. Druga izbira pa so tudi tapete, ki so na tržišču prisotne že precej dlje kot dekorativne nalepke. Tapete so včasih delovale nekako staromodno in so se pojavljale v starih hišah. Niso imele izrazitih barv, bile so monotone in nezanimive na pogled. Danes je temu drugače saj so dekorativne nalepke in tapete izdelane v bolj zanimivih barvah in odtenkih. Tudi montaža je bolj enostavna in zdrži dlje časa. Če želite popestriti vaš dom si zagotovite unikatne izdelke še danes. Tako bo vaš dom zasijal in postal še privlašnejši kot je bil prej.

 

Ali ste vedeli?


 

Barvo tapetne obloge izbiramo glede na RAL lestvico, lahko pa se odločimo tudi za eno izmed številnih tapetnih motivov iz narave ali vsakdanjega življenja. Tapetne obloge so primerne za vse prostore v hiši, katere lahko na ta način enostavno poživimo in jim vlijemo modern pridih.

Kategorije